Rüyada taştan merdiven görmek

Rüyada taştan merdiven görmek işlerini toparlayacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada taştan merdiven gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada taş merdivenden çıkmak çabalarının boşa çıkacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada taş merdiven çıkmak malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada taş merdiven görmek programların ve projelerin tutmayacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada taş merdivenden inmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine inanılır.

Rüyada taştan merdiven görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada taş merdiven yapmak atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada hastane merdiveni görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzun içinde merdiven görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, yeni bir semte taşınılacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top