Rüyada tavuk yakalamak

Rüyada tavuk yakalamak işlerin günden güne artacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, sıkıntı çekeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada tavuk yakalamak gördüyseniz:

  • Hazır görünmeyen iş, plan ya da projeleri zorlamakta fayda var.

Rüyada yaban tavuğu yakalamak sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada beyaz tavuk yakalamak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, umduğunu bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı tavuk yakalamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada yabani tavuk yakalamak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına alamet eder.

Rüyada tavuk yakalamak uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına yorulmaktadır.

Rüyada keklik yakalamak daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlar altında ezileceğine tabir olunur.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada kara yılan yakalamak her istediğini alabileceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, istediği evde oturacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top