Rüyada babanın elini öpmek

Rüyada babanın elini öpmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yüzünün kızaracağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına işaret eder.

Rüyada babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, imkânların günden güne azalacağına, nimet bolluğu yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babamın elini öpmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölen babanın elini öpmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, uzaktan haberler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada babanın elini öpmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babasının elini öpmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne babanın elini öpmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işarettir.

Rüyada baba eli öpmek borçların kapanacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, ele geçen kazancın azalacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top