Rüyada telefona bakmak

Rüyada telefona bakmak kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, büyük bir sorun oluşacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefona bakmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada telefon bakmak hayırla yad etmeye, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada telefona bakmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada telefondan resme bakmak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, yeni mallara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada telefonda fotoğraf bakmak yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerinin içine bakmak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kendine çeki düzen vereceğine işarettir.

Rüyada başkasına gelinlik bakmak onu darda bırakmayacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına inanılır.

Rüyada camiye bakmak adının her yerde geçeceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada camdan aşağı bakmak maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top