Rüyada telefonunu görmek

Rüyada telefonunu görmek maddi güç sahibi olacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, hayırlı kapıların açılacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye işarettir.

Rüyada telefonunu gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu açık etmemenizde fayda var.

Rüyada ölüye telefon açmak ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda telefon görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada yeni telefon aldığını görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin telefon numarasını almak sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin adamla telefonda konuşmak yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırılan telefon görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada telefonunu tuvalete düşürmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah cep telefonu görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top