Rüyada temiz et görmek

Rüyada temiz et görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada temiz et gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme konusunda boşuna gayret gösteriyor ya da sabırlı davranmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada temiz et görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz ve kirli su görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kovanın içinde temiz su görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada kuyuda temiz su görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kudret ve destek olacağına işarettir.

Rüyada temiz toprak görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada diş temizletmek makamından olacağına, çok büyük zararlar edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına inanılır.

Rüyada ölüyle temizlik yapmak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada temiz fare görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, çok sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top