Rüyada temiz pencere görmek

Rüyada temiz pencere görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada temiz pencere gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz.

Rüyada temiz pencere görmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına yorulur.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencerede adam görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada evin penceresi görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada pencereden dışarı atlamak verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, zor durumlarda kalacağına işaret eder.

Rüyada evin penceresinden bakmak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, çok mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencereye tutunmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, yeni bir eve sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere kırmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top