Rüyada tepside elma görmek

Rüyada tepside elma görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sağlığın bozulacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada tepside elma gördüyseniz:

  • Belli aksilik ya da olumsuzlukların nedeni astrolojik, biraz bekleyin.

Rüyada tepside elma görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına inanılır.

Rüyada tepsi içinde börek görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, talihin yüze güleceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepsi görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına inanılır.

Rüyada tepside hamsi görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, çok kötü hissedileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepside pişmiş et görmek planlarının işe yarayacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine inanılır.

Rüyada tepsiler görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tepsiden tatlı yemek bir sebeple çok zarar göreceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına delalet eder.

Rüyada tepside dolma görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, büyük paralara sahip olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top