Rüyada ter koklamak

Rüyada ter koklamak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada ter koklamak gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız bir olayla başlayacaksınız.

Rüyada ter koklamak uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, kazancını iki kat arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada terli görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, karşılığını bulacağına, bekar ise evleneceğine rivayet eder.

Rüyada birini terli görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Rüyada terli gömlek görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sorunlarının son bulacağına işarettir.

Rüyada terli birine sarılmak duygusallığın ön plana çıkacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ter görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kariyerinde atılım yapacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birini terli görmek kalbini kıracağına, geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına alamet eder.

Rüyada ter kokmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top