Rüyada tırnak kemirmek

Rüyada tırnak kemirmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak kemirmek gördüyseniz:

  • Zevk için harcama yapmanız, bazı şeyler satın almanız olasıdır.

Rüyada tırnak kemirmek kısmetinizin açılacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada farenin kemirdiğini görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, geçim derdinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada et kemirmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işaret etmektedir.

Rüyada farenin ayağını kemirdiğini görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine rivayet eder.

Rüyada kemik kemirmek haram mal yiyip içeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine delalettir.

Rüyada banyoda tırnak kesmek hayatının bir anda cennete döneceğine, büyük kazanç elde edileceğine, problemlere çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnakları sökmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek tırnağı kesmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, daima önüne bakacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top