Rüyada torpilli olmak

Rüyada torpilli olmak kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, evlat sahibi olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, daha fazla yakınlaşacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada torpilli olmak gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son derece başarılı olabilirsiniz.

Rüyada torpil atmak hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada torpilli olmak sağlığın da bozulacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada torpil yapıldığını görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, idealist davranacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada torpil patlatmak durumunun git gide kötüleşeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top