Rüyada üzüm pekmezi görmek

Rüyada üzüm pekmezi görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, hoş olaylar yaşayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm pekmezi gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Rüyada üzüm pekmezi yemek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, verilen  sözlerin tutulacağına inanılır.

Rüyada üzüm pekmezi görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm pekmezi kaynatmak hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada dut pekmezi görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine delalet eder.

Rüyada tahin pekmez yediğini görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pekmez yemek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına inanılır.

Rüyada ölüden pekmez almak kariyer edineceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada karlı pekmez yemek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top