Rüyada üzüm ve nar görmek

Rüyada üzüm ve nar görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, güzel günlere kavuşacağına, gülen yüzünün de solacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet eder.

Rüyada üzüm ve nar gördüyseniz:

  • Yine hatırlatayım, aile içinde bazı tatsızlıklara karışabilirsiniz.

Rüyada üzüm ve nar görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayatın tadına varacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına yorulur.

Rüyada nar ve üzüm yemek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk nar görmek iyiliğe ve güzelliğe, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına rivayet eder.

Rüyada nar çiçeği rengi elbise giymek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta nar görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına alamet eder.

Rüyada nar seçmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nar fidesi görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada nar taneleri toplamak sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top