Rüyada bacağını kısa görmek

Rüyada bacağını kısa görmek eşlerin boşanacağına, maneviyatının çökeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağını kısa gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerlemek veya ilişkileri yürütmek kolaylaşmaya başlayabilir.

Rüyada bacağını kısa görmek kazanç ve kar getireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısa bacak görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine delalet eder.

Rüyada bir bacağın kısa olduğunu görmek malın bereketinin artmasına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına alamet eder.

Rüyada bacağının kısa olduğunu görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, kazançta zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada bacağı kısa görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir bacağını kısa görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kısa gelinlik giymek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, rütbe edineceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada kısa sarı saç görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, unvan sahibi olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top