Rüyada uzvunu görmek

Rüyada uzvunu görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, planlı ve programlı davranacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine tabir olunur.

Rüyada uzvunu gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, iş hayatınızı veya duygusal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda iç sesinize kulak verebilirsiniz.

Rüyada babanın uzvunu görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının uzvunu görmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada uzatılan eli tutmak çok büyük başarılara kavuşacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kendi cinsiyet uzvunu görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kadının tenasül uzvunu görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının uzvunu görmek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzatma kablosu görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işaret eder.

Rüyada kadının tenasul uzvu görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, kar sağlayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top