Rüyada başkasının uzvunu görmek

Rüyada başkasının uzvunu görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, istediği noktalara geleceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının uzvunu gördüyseniz:

  • Belli iş, anlaşma veya düzenlemeler istediğiniz verimlilikte veya istediğiniz yöne ilerlemiyor olabilir.

Rüyada bir erkeğin uzvunu görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına inanılır.

Rüyada bacak uzatmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada para uzatmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocanın uzvunu görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, elindekileri de kaptıracağına delalet eder.

Rüyada başkasının uzvunu görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada tenasül uzvu görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, dertleri biteceğine, para kazanmaya yorulur.

Rüyada uzanarak namaz kılmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulur.

Rüyada tenasül uzvunu görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top