Rüyada vücudun su topladığını görmek

Rüyada vücudun su topladığını görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, para sıkıntısı çekeceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada vücudun su topladığını gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik kararlarınızı değiştirebilirsiniz.

Rüyada vücudunun su topladığını görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada vücudun su topladığını görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada vücudundan su çıktığını görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada vücudunda su çiçeği görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada vücuda su dökmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalettir.

Rüyada vücudunda su çiçeği çıktığını görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalettir.

Rüyada avuç içinin su topladığını görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına yorulur.

Rüyada ayağının su topladığını görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, önünü göremez olacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top