Rüyada vücudunu çirkin görmek

Rüyada vücudunu çirkin görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, doktordan doktora koşturacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunu çirkin gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada vücudunu çirkin görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük çirkin balık görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin ayakkabı görmek günah ve suç işleyeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada çirkin kadın memesi görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin ağız görmek yeni planlar yapacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada çirkin adamdan kaçmak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin ev görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini çok çirkin görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top