Rüyada vurulmuş asker görmek

Rüyada vurulmuş asker görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, beklediklerini duyacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vurulmuş asker gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortaya atılarak aslında almak istemediğiniz riskler alabilir ya da ileride pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz.

Rüyada vurulan asker görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada vurulmuş asker görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, sevindirici haberler alınacağına yorulur.

Rüyada anneyi vurulurken görmek kişisel problemlerini çözeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada vurulma görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurulup ölmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine inanılır.

Rüyada tabancayla vurulup ölmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada babayı vurulmuş görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini vurulmuş görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top