Rüyada vurulup ama ölmemek

Rüyada vurulup ama ölmemek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada vurulup ama ölmemek gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden veya çalışmalarınızın boşa çıkmamasını sağlayabilecek kişilerle bir araya gelmeye bakın.

Rüyada vurulup ama ölmemek ipliklerini pazara çıkaracağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına işarettir.

Rüyada koşmaya çalışmak ama kusamamak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada evlenmek ama mutsuz olmak mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine inanılır.

Rüyada bıçaklanmak ama ölmemek üstün başarılar alacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenmemek güçten düşeceğine, yorulacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine hediye almak ama vermemek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top