Rüyada yarım sigara görmek

Rüyada yarım sigara görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına alamet eder.

Rüyada yarım sigara gördüyseniz:

  • Doğru soruları sorsanız bile, doğru cevapları alacağınızın garantisi olmayabilir.

Rüyada yarım sigara içmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarım sigara görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, haklılığının anlaşılacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada iki yarım ay görmek sıkıntıların büyüyeceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine alamet eder.

Rüyada yarım insan görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, sorumluluk alacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına tabir olunur.

Rüyada yarım minare görmek işlerinin çok iyi gideceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına alamet eder.

Rüyada yarım diş görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yarım kapı görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Rüyada yarım inşaat görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, ticarette öne geçeceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top