Rüyada yedi yıldız görmek

Rüyada yedi yıldız görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yedi yıldız gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri geliştirmeye odaklanmalısınız.

Rüyada yedi yıldız görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada gece yıldızlar görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, aile saadetinin artacağına işaret eder.

Rüyada yıldızları yerde görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada sabah yıldız görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldız görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıldızların yere düştüğünü görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yıldızın kaydığını görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada yıldızları hareket ederken görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top