Rüyada yelek kaybetmek

Rüyada yelek kaybetmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, kazancını artıracağına inanılır.

Rüyada yelek kaybetmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir bayanı uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada yelek kaybetmek yaptığı işten çıkarılacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada örgü bebek yeleği görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yün yelek örmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada şişme yelek görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı yelek örmek nahoş sözler işiteceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada kürk yelek giymek malının artmasına, bereketlenmesine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, karlı çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı yelek görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zorlukların bir anda biteceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada örülmüş yelek görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, işlerin yavaşlayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top