Rüyada yerde ay görmek

Rüyada yerde ay görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yalan söylemeyeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına delalet eder.

Rüyada yerde ay gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada yerde ay görmek kısmetlerin günden güne artacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına işaret eder.

Rüyada gökte ay görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, ortak edineceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada esinden ayrildi gini görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde çift ay görmek maddi anlamda zarar edeceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada ay ve dünyayı görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada ayyıldız kolye görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top