Rüyada yerde perde görmek

Rüyada yerde perde görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, anne babaya müjde verileceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yerde perde gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinizi unutmamalı, tartışmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada yerde perde görmek hep yerinde sayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bordo renkli perde görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına delalettir.

Rüyada beyaz perde çekmek huzursuzluklarından kurtulacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet eder.

Rüyada eflatun perde görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına yorulur.

Rüyada perde çıkartmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, hidayete ereceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde asmak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, önün açılacağına inanılır.

Rüyada perdeyi örtmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz perde taktığını görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top