Rüyada yeşil boncuk takmak

Rüyada yeşil boncuk takmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil boncuk takmak gördüyseniz:

  • Hayatınıza yeni bir aşk da girebilir.

Rüyada yeşil boncuk takmak sevdiği birini kırmaya, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine nazar boncuğu takmak çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saça boncuk takmak hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi boncuk takmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada koluna boncuk takmak günbegün kötüleşeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk takmak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, zor durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipe boncuk takmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top