Rüyada yeşil büyük elma görmek

Rüyada yeşil büyük elma görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, borç batağına düşeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, rahat bir hayatı olacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil büyük elma gördüyseniz:

  • Bazı işleri yarıda bırakmanız durumunda şikayet ya da eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada büyük yeşil elma görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil büyük elma görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına işaret eder.

Rüyada büyük elma almak sıkıntıların aşılacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük elma görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına işarettir.

Rüyada çok büyük kırmızı elma görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına alamet eder.

Rüyada büyük kırmızı elma görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, daha güzelleşeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına işarettir.

Rüyada büyük elma yemek derdin ve sıkıntının biteceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir elma görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top