Rüyada yeşil göz görmek

Rüyada yeşil göz görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, makamını kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine işarettir.

Rüyada yeşil göz gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada gözünün yeşil olduğunu görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil gözlü yılan görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine işarettir.

Rüyada su yeşili göz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına delalettir.

Rüyada göz renginin yeşil olduğunu görmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, çok hayırlı insan olunacağına tabir olunur.

Rüyada mavi yeşil göz görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, kazanç ve kar getireceğine yorulur.

Rüyada yeşil gözlü bayan görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil gözlü bebek emzirmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top