Rüyada yeşil karga görmek

Rüyada yeşil karga görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına işarettir.

Rüyada yeşil karga gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren herhangi bir konuda etkisi olabilecek kişileri etkilemek istiyorsanız daha gayretli olmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil karga görmek hayatının alt üst olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, sorunlar altında ezileceğine alamet eder.

Rüyada karga emzirmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına alamet eder.

Rüyada çok büyük karga görmek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada karga leşi görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada karga pişirmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kargaya taş atmak eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karga eti yemek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına işarettir.

Rüyada siyah karga öldürmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top