Rüyada yeşil nohut almak

Rüyada yeşil nohut almak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre işaret etmektedir.

Rüyada yeşil nohut almak gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da planlarınızı bir kenara bırakıp, yenilerini başlatma eğiliminiz yüksek olabilir.

Rüyada yeşil nohut yolmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına işarettir.

Rüyada yeşil nohut yemek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına delalet eder.

Rüyada yeşil nohut yediğini görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil nohut topladığını görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil nohut görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil nohut almak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, onunla yaşamını birleştireceğine yorulur.

Rüyada tarlada yeşil nohut görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, art niyetli kişilere uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze yeşil nohut görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top