Rüyada yeşil okul tahtası görmek

Rüyada yeşil okul tahtası görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, refahının ve varlığının artacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil okul tahtası gördüyseniz:

  • Tecrübeli, bilgi sahibi veya sizden yaşça büyük kişilerle yapacağınız konuşmalar mevcut durumunuz için yararlı gelişmelerin yolunu açabilir.

Rüyada yeşil okul tahtası görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına yorulur.

Rüyada okul tahtası görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada okul tahtasına yazı yazmak kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil tahta görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yazı tahtası görmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına delalettir.

Rüyada yeşil tahta kapı görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil okul görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top