Rüyada yeşil şeker yediğini görmek

Rüyada yeşil şeker yediğini görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil şeker yediğini gördüyseniz:

  • Akşama bir dedikodu sizi şaşırtabilir.

Rüyada yeşil şeker yediğini görmek canının ve malının garantide olacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada badem şekeri yediğini görmek mutluluğunun da artacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada şeker yediğini görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kötü olayların meydana geleceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada birine şeker yedirmek hayal kırıklığına uğratılacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada toz şeker yediğini görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, huzurunun bozulacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada toz şeker yedirmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayram şekeri yediğini görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top