Rüyada yeşil zeytin istemek

Rüyada yeşil zeytin istemek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, hile ile mal elde etmeye, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil zeytin istemek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil zeytin istemek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Rüyada zeytin istemek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin yediğini görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada ham yeşil zeytin görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeşil zeytin toplamak manevi mutluluğu tadacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rahat bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil zeytin yıkamak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, mal kaybına uğrayacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine inanılır.

Rüyada yeşil zeytin satın almak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin toplamak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top