Rüyada yıkamak abdest almak

Rüyada yıkamak abdest almak düze çıkacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, makamının artacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıkamak abdest almak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Rüyada yıkamak abdest almak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına işarettir.

Rüyada büyük abdestini yıkamak insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine delalet eder.

Rüyada büyük abdest yapmak ve yıkamak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, itibarının ve makamının artacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdest yıkamak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada abdest alırken ayağı yıkamak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılmak abdest almak maddi açıdan ferahlayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdestini altına yapmak birçok ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, yersiz yere suçlanacağına tabir olunur.

Rüyada akan suda abdest almak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top