Rüyada yılan ve yumurtası görmek

Rüyada yılan ve yumurtası görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, karanlığın biteceğine rivayet eder.

Rüyada yılan ve yumurtası gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gerekiyorsa çekinmemelisiniz.

Rüyada yılan yumurtaları görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, canlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada yılanın yumurta yediğini görmek yol kat edeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan yumurtası görmek strese gireceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, amaçlarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yılan yumurtası yemek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, kalp kırmaya delalet etmektedir.

Rüyada yılan ve yumurtasını görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yılan ve yumurtası görmek gün yüzü görmeyeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada yılan yumurta görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan ve yumurta görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top