Rüyada yılanların üstüne basmak

Rüyada yılanların üstüne basmak kafa dağıtacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yılanların üstüne basmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde oluşan bir oluşum belli düzenlemelerinizi etkileyebilir.

Rüyada yılan üstüne basmak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya işarettir.

Rüyada yılanların üstüne basmak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada yılanın üstüne basmak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına delalettir.

Rüyada kedinin üstüne basmak kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın üstüne basmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin üstüne basmak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ekmeğin üstüne basmak üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin üstüne basmak hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top