Rüyada yıldız resmi görmek

Rüyada yıldız resmi görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, dünya malının çoğalacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına işarettir.

Rüyada yıldız resmi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle kendi kendilerini sabote edebilirler.

Rüyada yıldız resmi görmek her zaman kötülük için çalışacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, işlerin düşeceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin resmini görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin resmini görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, çekilen hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada atatürk resmi görmek hastalıkların sona ereceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işarettir.

Rüyada kendi yüzünün resmini görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, kişinin daha çok kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada koç resmi görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret eder.

Rüyada nişan resmi görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işarettir.

Rüyada hayvan resmi yapmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top