Rüyada yıldızlara bakmak

Rüyada yıldızlara bakmak kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına delalet eder.

Rüyada yıldızlara bakmak gördüyseniz:

  • Haddini aşan cümleler, ağızdan kaçan laflar veya sert cümleler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada yıldızlara bakmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, güven kaybına uğrayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada teleskopla yıldızlara bakmak aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, aşama kaydedeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada yıldıza bakmak ailesini de mutlu edeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldız görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına tabir olunur.

Rüyada omuzda yıldız görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına yorulur.

Rüyada yıldız futbolcu görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top