Rüyada yüksek merdivende oturmak

Rüyada yüksek merdivende oturmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, ün sahibi olacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet eder.

Rüyada yüksek merdivende oturmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya meyillisiniz.

Rüyada yüksek merdivende oturmak sorunlu bir döneme girileceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada merdivenin başında oturmak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine delalettir.

Rüyada merdiven basamağında oturmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivene oturmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine alamet eder.

Rüyada merdivende oturmak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenlerde oturmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada merdiven başında oturmak elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven oturmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top