Rüyada yüzü örtmek

Rüyada yüzü örtmek düzenin bozulacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, düşmanlarını kaybetmeye, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada yüzü örtmek gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Rüyada yüzü örtmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada yüz örtmek kendi patronu olacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet eder.

Rüyada yüzünü örtmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada örd görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine inanılır.

Rüyada birine saç ördürmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, hanesine bolluk geleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet eder.

Rüyada başa şal örtmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, hastalıkların iyileşeceğine işarettir.

Rüyada pembe yazma örtmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına tabir olunur.

Rüyada başına al örtmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top