Rüyada yüzüne kar görmek

Rüyada yüzüne kar görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne kar gördüyseniz:

  • Aniden saygınlığınızda artış olabilir.

Rüyada yüzüne kar sürmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, canının sağ olacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne kar görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne karnında bebek yüzü görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karla yüz yıkamak kendisine istediklerini nasip edeceğine, şansının kötüye gideceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin yüzünü görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına inanılır.

Rüyada karla yüzünü yıkamak sevdiği birine hediye alacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek bir süre bu durumun devam edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına yorulur.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top