Rüyada yüzünün kirli olduğunu görmek

Rüyada yüzünün kirli olduğunu görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün kirli olduğunu gördüyseniz:

  • Olayların büyümesini istemiyorsanız, onun fikirlerine katılmıyor da olsanız fazla üstüne varmayın.

Rüyada yüzünde kir görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kirli yüz görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün kirli olduğunu görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü kirli görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü kirli görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Rüyada yüzü kirli görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altını kirletmiş bebek görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, eksiği kendinde bulacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli sabun görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, uzun yaşayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top