Rüyada balık pulu görmek

Rüyada balık pulu görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına delalettir.

Rüyada balık pulu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları kendi yollarıyla yapmanız konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada balığın pullarını temizlemek kazanç kapılarının açılacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına yorulur.

Rüyada balık pulu temizlemek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, düşmanlarının güçleneceğine, yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık pulu görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada büyük pullu balık görmek akıllı adımlar atacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada pullu balık görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, kazancın yarı yarıya artacağına rivayet eder.

Rüyada tavla pulu görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çok başarılı olunacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına inanılır.

Rüyada kırmızı pul görmek günah ve suç işleyeceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı pullu yazma görmek yakında hedefine ulaşacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top