Rüyada balkon duvarı görmek

Rüyada balkon duvarı görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkon duvarı gördüyseniz:

  • Gerilim içeren ilişkileri veya karşılaşacağınız tartışmacı kişileri doğru yönetmeniz gerekebilir.

Rüyada balkon duvarı görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada balkon duvarının yıkıldığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, kendisi ile gururlanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkona duvar örmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, çok pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada balkonda düşmek kazancın sürekli artacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kendini balkondan atmak sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine inanılır.

Rüyada evin balkonundan düşmek patron koltuğuna geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşüp ölmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada balkonda uyuduğunu görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top