Rüyada başında kına görmek

Rüyada başında kına görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, başarının garantileneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına işarettir.

Rüyada başında kına gördüyseniz:

  • Farklı alternatiflere sahipseniz hangi fırsatı değerlendireceğinize odaklanabilirsiniz.

Rüyada başına kına görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başa kına yakmak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına rivayet eder.

Rüyada başında kına görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada başa kına sürmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada başına kına sürmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçıma kına yakmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kına sürmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşına kına yakmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top