Rüyada başkasının topuğunun kırıldığını görmek

Rüyada başkasının topuğunun kırıldığını görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, içinin rahat edeceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, ancak yılmayacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına inanılır.

Rüyada başkasının topuğunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi duygusal gerilim içinde hissedebilirsiniz.

Rüyada topuğunun kırıldığını görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, kazancının da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğu kırılması görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının topuğunun kırıldığını görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, engellerin aşılacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada topuğunun kırılmasını görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada topuğun kırıldığını görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına işarettir.

Rüyada ayakkabı topuğu kırıldığını görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, değer göreceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top