Rüyada beden ölçüsü almak

Rüyada beden ölçüsü almak ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, bol bol hayır duası alınacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, başarılarının artacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beden ölçüsü almak gördüyseniz:

  • Aile ilişkileriniz sizi tatmin etmeyebilir veya gelişmeler yalnız hissetmenize neden olabilir.

Rüyada beden ölçüsü almak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle boy ölçüşmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boyunun ölçüldüğünü görmek bereketin ve verimin çoğalacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada terziye ölçü vermek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalet eder.

Rüyada kapı ölçüsü almak çok kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına tabir olunur.

Rüyada boy ölçüsü almak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boyunun ölçülmesini görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boy ölçüşmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top