Rüyada bekçilik yapmak

Rüyada bekçilik yapmak hazırdan yemek zorunda kalacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekçilik yapmak gördüyseniz:

  • Gizli hareket etmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada bekçilik yapmak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada mezar bekçisi görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada bekçi olduğunu görmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık bekçisi görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına inanılır.

Rüyada bekçi köpeği görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet bekçisi görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, herkesten ileriye gideceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işarettir.

Rüyada bekçi görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına işarettir.

Rüyada diş dolgusu yapmak beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top