Rüyada bendir çalmak

Rüyada bendir çalmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bendir çalmak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz düşünerek en doğru yolu bulacaksınız.

Rüyada bendir çalmak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kek çalmak büyük bir ortaklık yapılacağına, gelişim içine girileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saz çaldığını görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, aileden ayrı kalınacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada pazardan para çalmak geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine yorulur.

Rüyada darbuka çaldığını görmek bütçesinin genişleyeceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada gömlek çalmak gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, sonradan da çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğini çaldırmak hasta olanlar için şifa bulmaya, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonu çalmak sevdiği birine hediye alacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top