Rüyada bir arkadaşının zayıfladığını görmek

Rüyada bir arkadaşının zayıfladığını görmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Aniden biryere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada arkadaşının zayıfladığını görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çok zayıfladığını görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının zayıfladığını görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, aile bireyleri ile tartışacağına yorulur.

Rüyada arkadaşın zayıfladığını görmek yaşam tecrübesi edineceğine, moral bulacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunun zayıfladığını görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, elindekini de bitireceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada zayıflamak güzelleşmek galibiyet kazanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesinin zayıfladığını görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulur.

Rüyada ölünün zayıfladığını görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top